Агенти впливу підняли голову в серці "Хунти": Як активісти розігнали проросійську прес-конференцію в Києві (відео)

Активісти назвали зібрання "путінським і медведчуківським шабашем".

Ілюстрація:КиевПравда

Більше десятка патріотично налаштованих активістів навідалися в офіс російського видання "РИА-новости" в столиці України під час проведення відеомоста з українськими містами в рамках З'їзду українських земляцтв Росії. Відео події викладено на Youtube, зазначають Патріоти України.

Вони зажадали скасувати захід і вигнали учасників. За інформацією РИА-новости, близько двох десятків радикально налаштованих проукраїнських активістів прийшли в їх київський офіс, щоб зірвати запланований захід.

"В прес-центр увірвалися 15-20 чоловік, які кричали, що вони активісти майдану, що вони не дозволять проводити прес-конференції, заблокували камери, вигукували образи та погрози", - описав ситуацію керівник прес-центру "РИА Новости Украина" Андрій Бородін.

В опублікованому відео з місця інциденту видно більше десятка активістів, переважно чоловіків, які зажадали від учасників заходу покинути зал, де вони зібралися. Особливо активно і голосно про це говорив невідомий чоловік з бородою.

"Ми вимагаємо закінчити цей шабаш, який проводить ворожа нам країна. І не в інтересах України. Будь ласка, закінчуємо!"- повторював він, назвавши відеоміст "путінським і медведчуківським шабашем". У підсумку, запрошені експерти та гості розійшлися. Однак працівники агентства залишилися на місцях.

Деякі вступили в суперечку з активістами. На місце була викликана поліція, після приїзду якої патріотично налаштовані українці покинули офіс видання.

РИА-новости повідомляє, що їх київський офіс працює в штатному режимі, проте відеоміст був зірваний.

Обов'язкова ідентифікація в дії: Хто із пенсіонерів в Україні ризикує залишитися без виплат

вівторок, 16 квітень 2024, 6:52

Оформлення пенсійних виплат є важливим процесом, що вимагає від одержувачів регулярного підтвердження свого статусу. Про це повідомили в Головному управлінні Пенсійного фонду України у Вінницькій області, передають Патріоти України. Як кажуть чиновники...

Повівся на забаганку малого собі на голову: Американець подарував синові восьминога і незабаром дуже пошкодував про це (відео)

вівторок, 16 квітень 2024, 5:58

Спочатку сім'я з подивом виявила, що замість самця їм продали самку. Трохи згодом Терренс відклала яйця, які виявилися заплідненими. У результаті замість одного восьминога у Кліффордів з'явилося ще 50 штук. Кемерон Кліффорд, 36-річний стоматолог з Окла...