Агітувала за "русскую весну": На Черкащині СБУ затримала жінку, яка розповсюджувала сепаратистські листівки (фото)

​В ході проведення санкціонованих обшуків у затриманої знайшли і вилучили більше 200 листівок.

Вилучені сепаратистські матеріали. Фото:прес-служба СБУУ Смілі Черкаської області затримали жінку, яка роздавала сепаратистські матеріали, - проросійські листівки. Про це повідомив прес-центр Служби безпеки України, зазначають Патріоти України.

Відзначається, що жінка підбирала на антиукраїнських ресурсах в Інтернеті агітаційні листівки про "Російську весну", після чого друкувала їх на принтері і поширювала серед проросійських жителів Сміли.

В ході проведення санкціонованих обшуків у неї знайшли і вилучили більше 200 листівок. За фактом інциденту порушили кримінальну справу за статтею про виготовлення і поширення матеріалів, що пропагують культ насильства і жорстокості.

ДТП за участі голови райдержадміністраці в Броварах: У поліції розповіли подробиці (фото, відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:44

Голова райдержадміністрації Броварів Володимир Майбоженко влаштував ДТП на пішохідному переході під Києвом. Попередньо відомо, що посадовець районної військової адміністрації не зупинився на забороняючий сигнал світлофору та скоїв наїзд на пішоходів. ...

Молитовний сніданок в Ужгороді завершився скандалом

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:17

26 квітня в Ужгороді відбувся молитовний сніданок з представниками різних релігійних конфесій, органів державної влади, військовим та громадськими діячами. Не оминули організатори заходу і представників Московської церкви. Це й стало причиною скандалу,...