"Акція 100% проплачена": Голова Рівненщини заявив про дестабілізацію ситуації в регіоні

Олексій Муляренко вважає, що акція блокування ОДА, яка відбулася в Рівному напередодні, націлена на створення негативної картинки для антиукраїнських телеканалів.

Олексій Муляренко. Фото:4vlada.com

Антиукраїнські сили намагаються розхитати суспільно-політичну ситуацію в Рівненській області. Про це заявив глава Рівненської ОДА Олексій Муляренко, передають Патріоти України з посиланням на Вести.

За його словами, акція блокування ОДА, яка відбулася в Рівному напередодні, була проплачена і націлена на створення негативної картинки для антиукраїнських телеканалів.

"Акція 100% проплачена. Ще вчора в соцмережах поширювалася інформація про те, що ініціатори мітингу пропонували за участь в акції від 200 до 400 гривень", - підкреслив глава регіону.

Він зазначив, що вже зараз правоохоронці розбираються з організаторами цієї акції.

Муляренко також нагадав, що керівництво області працює над питанням легалізації видобутку бурштину. За його словами, представники ОДА брали участь у всіх засіданнях профільних комітетів і надавали свої пропозиції до законопроектів, які розроблялися депутатами Верховної Ради. Крім того, вони стали ініціаторами проекту постанови Кабміну, покликаного зменшити темпи екологічної катастрофи на Поліссі.

"Для того, щоб державні компанії, я підкреслюю саме державні, могли проводити рекультивацію порушених земель, ми запропонували уряду прийняти цю постанову", - зазначив голова ОДА.

Вигадали нову схему: Шахраї під виглядом співробітників ДБР виманювали у людей гроші

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:00

Аферисти пропонували широкий спектр послуг для потенційних "клієнтів" - від закриття кримінальних проваджень до переслідування конкурентів, заявників. Викрито групу шахраїв, які під виглядом співробітників Державного бюро розслідувань видурювали у люде...

"Послідовно знищується велика російська культура": Герой України Резнікович розповів, чому він втік з України

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:20

Ексгенеральний директор-художній керівник Національного академічного драматичного театру імені Лесі Українки, Герой України Михайло Резнікович, який виїхав з України після початку повномасштабного вторгнення, дав інтерв'ю пропагандистському YouTube кан...