Активісти у Харкові відібрали ялинки у продавців та роздали їх перехожим (фото)

​Активісти вирішили боротися з несанкціонованою, на їх погляд, торгівлею.

Ілюстрація:http://ukr.segodnya.ua/

У Харкові активісти відібрали ялинки у продавців і роздали їх перехожим. Про це повідомляє агентство Укрінформ з посиланням на прес-офіцера Шевченківського райвідділу поліції міста Ірину Мусієнко, зазначають Патріоти України.

Згідно з повідомленням, активісти з символікою громадянського корпусу "Азов" мотивували свою поведінку незаконним продажем товару. Однак підприємці пред'явили поліції свої дозволи на реалізацію і показали бірки, кількість яких, за словами продавців, збігається з кількістю ялинок. За словами Мусієнко, від активістів надійшла заява про те, що бірки були відсутні і продаж був незаконним.

В даний час йде перевірка кількості конфіскованих ялинок і статуту громадської організації. Згідно з чинним законодавством, громадські діячі не мають права підміняти собою правоохоронців, а тільки повідомити про правопорушення в поліцію.

Перейдуть в онлайн-формат: Росія скасовує проведення ходи "Безсмертний полк"

вівторок, 23 квітень 2024, 19:40

У Москві скасовано проведення ходи «Безсмертний полк» 9 травня. Натомість подія відбудеться в онлайн-форматі. Про це повідомляють російські ЗМІ з посиланням на організаторів акції, передають Патріоти України. Як заявила перша заступниця голови комітету...

"Ніхто з його рідні в РФ більше не живе, але...": Легенда українського тенісу звинуватив зірку Росії в лицемірстві

вівторок, 23 квітень 2024, 19:28

За словами спортсмена, він вважає Медведєва лицеміром, який не висловився про війну в Україні. «Я знаю, що він із сім'єю виїхав із Росії у 2017 році. Ніхто з його близьких у Росії не живе. Але він, як риба, набрав у рот води, він досі мовчить і нічого ...