Активісти у Миколаєві зірвали зібрання прихильників Медведчука (фото)

В одному з бізнес-центрів міста мав відбутися круглий стіл, начебто присвячений питанню виконання мінських угод і перспективи повернення Донбасу під контроль України.

Фото:http://novosti-mk.org/

У миколаївському бізнес-центрі "Олександрівський" активісти націоналістичних організацій "Азов" і "Правий сектор" зірвали круглий стіл організації "Український вибір - Право народу" Віктора Медведчука. Про це у понеділок повідомляє місцеве видання Новостной Николаев, інформують Патріоти України.

Вказується, що круглий стіл мав бути присвячений питанню виконання мінських угод і перспективи повернення Донбасу під контроль України.

"Але до моменту початку заходу більшу частину сидячих і "стоячих" місць в залі вже займали активісти націоналістичних організацій "Азов" і "Правий сектор", деякі з них прийшли в пов'язках, що закривають обличчя", - йдеться у повідомленні.

Між присутніми почалася словесна перепалка.

"Те, що планувалося як обговорення думками, в результаті переросло в балаган і словесні звинувачення", - пише місцеве видання.

Одна - колишня дружина, друга - нібито законна: Працівницю РАГСу звинувачують у фіктивному шлюбі зі зниклим безвісти бійцем, але є цікавий нюанс

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:30

Три тижні тому ТСН розповідала про одну з судових справ - дві жінки стверджують, що мають право на виплати бійця, який зник безвісти на Донеччині. Одна - колишня дружина, друга - нібито законна. Початок цієї історії такий - військовослужбовець зникає б...

Перша українка, яка піднялася на Еверест, встановила тризуб зі сталі з Азовсталі на 8000-й вершині

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:01

Відома українська альпіністка Ірина Галай розповіла зворушливу історію про те, як вшанувала пам’ять загиблого друга дитинства на російсько-українській війні, коли піднялась на одну з найнебезпечніших гір у світу, передають Патріоти України. «У мене є 5...