Бережімо нерви: Гнів вбиває організм сильніше, ніж наркотики і сигарети - вчені

МОЗ попереджає: гнів вбиває. І провокує розвиток різних небезпечних захворювань.

МОЗ попереджає: гнів вбиває. Фото: wellup.me.

Вчені з'ясували, що така негативна емоція, як гнів, завдає вашому організму більше шкоди, ніж наркотики і сигарети. Саме це провокує розвиток різних небезпечних захворювань. Про це повідомляють Патріоти України, посилаючись на Нескучные новости.

В результаті досліджень, вчені прийшли до висновку, що у людей, які швидко дратуються, велика ймовірність того, що вони потраплять до лікарні з серйозними захворюваннями серця. Медики радять не піддаватися гніву, а точніше не дозволити йому «захопити ваш розум». Адже в такому стані дуже важко зупинитися. Вчені запевняються, що прояв агресії набагато шкідливіший, ніж вживання наркотиків і сигарет.

Нагадаємо, що вплив соціальної мережі Facebook на мозок людини вчені прирівняли до дії кокаїну, який є наркотичною речовиною.

Пенсії в Україні перерахують заднім числом, деякі отримають прибавку відразу за кілька місяців: Кого стосується

середа, 24 квітень 2024, 9:23

В Україні у червні проведуть перерахунок пенсій для тих, хто продовжив працювати на заслуженому відпочинку. Підвищення мали провести з квітня, але статистика щодо стажу приходить із запізненням, тож у червні заплатять підвищення одразу за кілька місяці...

Мобілізація в Україні по-новому: Чи створять "спецназ" для пошуку ухилянтів

середа, 24 квітень 2024, 8:57

Днями в соцмережах з’явились чутки про те, що мобілізація в Україні буде посилена ще більше. У деяких Telegram-каналах було розповсюджено повідомлення про те, що начебто зараз в силових структурах обговорюється питання створення окремого великого підро...