"Безперечно, виключати російський слід не можна": Шкіряк про версії вбивства Павла Шеремета

Радник глави МВС висловив декілька версій трагічної загибелі журналіста, не заперечуючи ймовірність політичного підґрунтя.

Продовжують з'являтися версії загибелі журналіста Павла Шеремета. Фото tsn.ua

"Я думаю, що зараз говорити про підозрюваних зарано. Здійснюються необхідні дії", - зауважив Шкіряк. При цьому серед основних версій причин убивства журналіста, які розглядають правоохороні, радник міністра внутрішніх справ назвав професійну діяльність та не виключив версію про скоєння злочину на ґрунті неприязних стосунків, повідомляють Патріоти України.

"Я думаю, що будуть розглядатися й інші версії, але особисто я хочу у цій ситуації підтримати свого колегу Антона Геращенка і, безперечно, виключати російський слід не можна", - сказав Шкіряк. За його словами, в Україні останнім часом дивним чином збігаються різні події.

"Питання загострення (ситуації) на фронті, фактично щоденні зухвалі атаки російсько-терористичних військ із застосуванням забороненої важкої артилерії, також сюди можна додати усім відомий «поп-парад», і виключати версію участі в цьому злочині російських спецслужб ми не можемо", - заявив Шкіряк.

Польща готує нові правила для українців із простроченими документами: Що треба знати

неділя, 28 квітень 2024, 21:25

Усі рішення про тимчасовий захист для громадян України, які перебувають у Польщі, включено до окремого закону, передають Патріоти України. За кілька днів польська влада представлять оновлений варіант цього документа, в якому буде враховано рішення уряд...

"Він не уявляє, як можна грати": Чемпіон світу нещадно розніс Мудрика після матчу з Астон Віллою

неділя, 28 квітень 2024, 21:00

Ексгравець Челсі та чемпіон світу у складі збірної Франції Франк Лебеф розкритикував українського вінгера лондонців Михайла Мудрика після гри проти Астон Вілли (2:2) в 35 турі АПЛ. За словами легендарного футболіста, Мудрик погано взаємодіє з партнерам...