Біля Черкас на сміттєзвалищі вогнеборці ліквідували сильну пожежу (фото, відео)

Всього для ліквідації пожежі було залучено 8 одиниць пожежної та спецтехніки, 2 трактори та 37 осіб. Причину пожежі встановлюють.

Пожежа на черкаському сміттєзвалищі. Фото:http://www.dsns.gov.ua/

На території черкаського звалища твердих побутових відходів у п’ятницю, 28 квітня, виникла сильна пожежа. Про це повідомив прес-відділ Державної служби з надзвичайних ситуацій, передають Патріоти України.

Рятувальникам вдалося локалізувати і повністю ліквідувати вогонь. “28 квітня близько 05:00 до оперативно-координаційного центру Управління надійшло повідомлення про займання сміття на території Черкаського звалища твердих побутових відходів. На місце події одразу було відряджено пожежно-рятувальні підрозділи Черкаського гарнізону, а також, у відповідності з планом залучення сил та засобів, – пожежні команди із Свидівського лісництва та навчального центру прикордонної служби України “Оршанець”, – йдеться в повідомленні.

Також було залучено спецтехніку комунального підприємства “Служба чистоти”. На час прибуття перших пожежних підрозділів вогнем було вже охоплено 700 кв. м сміття.

О 06:45 пожежу вдалося локалізувати, а о 09:30 – повністю ліквідувати. У службі зазначили, що загрози розповсюдження вогню немає.

Всього для ліквідації пожежі було залучено 8 одиниць пожежної та спецтехніки, 2 трактори та 37 осіб. Причину пожежі встановлюють. На місці події працює міський штаб з ліквідації надзвичайної ситуації та мобільна оперативна група Управління ДержНС.

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...

В Україні банки без пояснення причин блокують рахунки: Що треба знати всім

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:48

Українці масово скаржаться на блокування своїх рахунків без пояснення причин. Банки мають право розірвати договір і поставити клієнта перед фактом, повідомивши листом на електронну пошту, передають Патріоти України. Адвокати та деякі суди вважають, що ...