"Більше так не буду": У Києві активісти жорстко провчили вандала, який викидав сміття посеред вулиці (фото)

Зараз на місці незаконного сміттєвого звалища чисто.

Фото:Сегодня У Києві невідомі активісти провчили хлопця, який влаштував стихійне звалище на вулиці Єлизавети Чавдар у мікрорайоні Осокорки. Про це передає Сегодня з посиланням на місцевого жителя Анатолія, який надіслав фото розклеєних на паркані листівок, зазначають Патріоти України.

Молодика сфотографували поруч з купою сміття. На знімку чоловік тримає табличку з написом "Я викидав тут сміття. Більше так робити не буду".

На обличчі хлопця можна розгледіти синці, які, очевидно, залишилися від жорсткої "науки" невідомих захисників навколишнього середовища.

Повідомляється, що зараз на місці незаконного звалища чисто. У виданні припустили, що цілком ймовірно, провести прибирання змусили того ж хлопця, який попався на викиданні сміття.

Життя повністю змінилось: Пара під час ремонту в кухні знайшла схований скарб на кругленьку суму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:55

Пара була приголомшена, коли під час ремонту будинку розкопала бетонну підлогу в кухні й знайшла захований скарб вартістю 60 000 фунтів стерлінгів (майже три млн гривень). Про це пише Mirror, передають Патріоти України. Роберт та Беккі Фукси розкопувал...

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...