"Благодарю за столь высокие награды": Лобода не могла надякуватися за отримані в РФ "самовари"

Співачка похвалилася "врожаєм", зібраним на премії RU.TV​.

Світлана Лобода. Фото:Instagram

Скандальна співачка Світлана Лобода подякувала російським друзям за "самовар". На своїй сторінці в Instagram виконавиця висловила вдячність музичному телеканалу RU.TV, який цього року нагородив Лободу одразу двома декоративними "самоварами" – вона перемогла у номінації "Співачка року" та "Креатив року" із кліпом "Твої очі". Про це пише znaj.ua, передають Патріоти України.

"Зрозуміла, що в суєті не написала пост тобі. Я дякую за такі високі нагороди", - написала вона у соцмережі.

До публікації співачка доклала світлини з червоної доріжки музичної премії і додала окрему подяку російському дизайнеру Олександру Терехову, який пошив для неї атласну сукню на бретельках.

Варто зазначити, що Лободу на премію RU.TV запросили не лише як артистку, але й в якості ведучої вечора.

Як відомо, співачку останнім часом активно критикують за виступи в Росії. Активісти навіть зірвали концерт Лободи в одеському нічному клубі.

Втім, виконавицю це не хвилює, бо вона продовжує гастролювати країною-агресором.

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...