Бойовики зізналися, що у так званої "армії "ДНР" дуже низька готовність

Терорист Ходаковський поскаржився, що "військових" бандформувань ніхто не забезпечує

Фото: Donbass.ua

Один з ватажків бойовиків «ДНР» Олександр Ходаковський заявляє про низький рівень підготовки так званого 1 Армійського корпусу армії «республіки». Про це він сказав в ході своєї онлайн-конференції, повідомляють Патріоти України.

Відповідаючи на питання про підготовки бойовиків до зимового періоду на фронті, він оцінив рівень підготовки не тільки до зими, а й загальної підготовки «війська» як нижче середнього.

«Взагалі в цілому, не тільки маючи на увазі підготовку до зимового періоду, взагалі, в цілому, якщо за 10 бальною шкалою брати, то ми на трійку підготовлені. Готовність досить низька і вкладення в цей напрямок теж не багаті. Корпус просто банально не справляється з тими завданнями, які стоять перед ними, бо немає системного державного забезпечення», - визнав Ходаковський. За його словами, поганій боєготовності «армії ДНР» сприяє і низький рівень заробітних плат «військовослужбовців» «республіки», а особливо бойовиків зі структури «МВС».

«Абсолютно згоден з тим, що невеликі зарплати. Але одну ремарку тільки зроблю. Що, якщо рядовий військовослужбовець, наприклад, корпуси народної оборони отримує близько 15 тисяч рублів, то такий же військовослужбовець, наприклад, внутрішніх військ, який точно так же стоїть на передовій і виконує ті ж самі завдання, він отримує не більше 10 тисяч рублів. Відповідно, там взагалі ситуація досить плачевна і я не бачу ніяких передумов, що вона зміниться найближчим часом», - сказав він.

Айтішниця поскаржилась, що роботодавець відхилив її кандидатуру через те, що вона... з Харкова

неділя, 5 травень 2024, 22:50

UI/UX дизайнерка Марина Стульнікова з Харкова розповіла як зіткнулася з відмовою від роботодавця через свою локацію. За її словами, їй уперше відмовили з такої причини. Після цього дизайнерка всюди прибрала позначку про свою локацію в Харкові, передают...

"Добре, що став на міну": Мати російського окупанта зраділа, що син повернувся з фронту інвалідом

неділя, 5 травень 2024, 21:30

Російський окупант Олексій Воронін пішов вбивати українців через борги і кредити. Додому загарбник повернувся без кінцівки, але радіє, що отримав мільйони компенсації та купив квартиру. Історію "трьохсотого" окупанта розповів Юрій Бутусов, передають Па...