"Ботсад строгого режима": Соцмережу шокувало чергове нововведення в окупованому Криму (фото)

Крим продовжує обростати парканами з колючим дротом.
Нікітський ботсад. Фото: соцмережі.

У соцмережі блогер «Кримський бандерівець» опублікував фото того, як російська влада огородила Нікітський ботанічний сад в окупованій Ялті колючим дротом, передають Патріоти України.

Так, блогер пише: «Крым продолжает обрастать заборами с колючей проволокой. Добрались до Никитского сада. И впервые часть ватников забор одобрили. Причина — понаехавший контингент варваров, от которых все надо защищать. До оккупации такие меры не были нужны».

Користувачі соцмережі зазначають під постом: «Дожили», «Сад строгого режима», «Дебилы, б!!! Еще автоматчиков с собаками вдоль колючки пустите»,"Из Крыма делают зоопарк», «Ну, поставили забор и хватит. Зачем деньги еще на проволоку тратить и вид тюремный делать», «Дичь», «Страна заборов и шлагбаумов».



От де дешевше жити! Держстат опублікував рейтинг українських регіонів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:22

Індекси споживчих цін на різні товари, включно з продуктами харчування, за перші три місяці2024 року продемонстрували підвищення в усіх регіонах, за винятком Сумської області, порівняно з аналогічним періодом попереднього року. Найбільш значний приріст...

На Закарпатті 19-річний хлопець зґвалтував дитину, справою зайнялася поліція

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:15

На Закарпатті правоохоронці затримали 19-річного мешканця Мукачівського району, який зґвалтував 13-річну дівчину. Про це повідомили у поліції Закарпатської області, передають Патріоти України. Про постраждалу дівчину їм повідомили у медзакладі, куди в...