Бракувало адреналіну: Підлітки у Києві на годину зупинили рух електричок, щоб прокататися на даху (відео)

Неповнолітні екстремали відбивались від правоохоронців та погрожували взятися за дроти під напругою.

У Києві троє підлітків намагалися проїхатись на даху електрички, зупинивши рух потягів на годину. Про це прес-служба Нацполіції повідомила на сторінці у Facebook, інформують Патріоти України.

Інцидент трапився 4 травня на залізничній станції "Петрівка", порушення порядку помітили дільничні офіцери поліції.

"На прохання правоохоронців злізти з даху електропоїзда підлітки реагували агресивно та погрожували взятися руками за дроти, якщо до них хтось наблизиться", - йдеться у повідомленні. Поліцейські викликали на місце події рятувальників, а залізничники знеструмили лінію, на якій перебував електропоїзд.

Таким чином робота на вказаній ділянці залізниці була призупинена на годину. Зрештою спільними зусиллями правоохоронців, рятувальників та пасажирів підлітків вдалося спустити на перон. "Трьох неповнолітніх екстремалів доставили до Оболонського управління поліції. Ними виявилися двоє дівчат та хлопець віком 14 та 15 років", - розповів дільничний офіцер поліції Юрій Філоненко.

Підлітки пояснили правоохоронцям, що вони хотіли весело провести час, проїхавшись на даху електропоїзда. Те, що це смертельно небезпечна розвага, для них - не аргумент. Дільничні офіцери поліції провели із дітьми профілактичну бесіду та відпустили додому.

Відомості про дану події належним чином зареєстровані до Журналу єдиного обліку заяв та повідомлень громадян Оболонського управління поліції. Після закінчення перевірки діям підлітків буде надано відповідну правову кваліфікацію.

Землю накриває триденна магнітна буря: Українцям розповіли, як пережити метеоудар

четвер, 25 квітень 2024, 15:44

У четвер, 25 квітня, Землю накриває магнітна буря. Вона триватиме три дні (до 27 квітня включно) і має стати останньою в цьому місяці. Про це свідчать дані Центру прогнозування космічної погоди Національного управління океанічних та атмосферних дослідж...

Це варто знати" Які документи треба взяти з собою під час візиту в ТЦК - повний список

четвер, 25 квітень 2024, 14:47

Військовозобов'язаних громадян України зобов’язали з'явитися до Територіальних центрів комплектування й оновити облікові дані. Це стосується чоловіків призовного віку - від 18 до 60 років, передають Патріоти України. Для цього їм дається 60 діб із моме...