Бризнув в очі сльозогінним газом, лупив кийком по голові: У Харкові судитимуть співробітника колонії, який побив підлітка з інвалідністю (фото)

​Чоловікові, який застосував фізичну силу до хлопця, загрожує до 7 років позбавлення волі.

Мати з постраждалим підлітком. Фото:Fаcebook

Прокуратура затвердила обвинувальний акт пенітенціарію, який підозрюється в побитті 16-річного хлопця з інвалідністю. Про це повідомили в прес-службі прокуратури Харківської області, передають Патріоти України.

Інспектору однієї з виправних колоній Харкова інкримінують хуліганство з нанесенням тілесних ушкоджень із застосуванням кийка, сльозогінного газу і кайданок. Під час досудового розслідування, за словами в. о. начальника управління прокуратури області Сергія Перепелиці, встановлено, що співробітник колонії побив 16-річного підлітка.

"На початку цього літа в місті Мерефа компанія хлопців вирішила зробити" Селфі "в старенькому" Запорожці ", який стояв посеред вулиці відкритим. Господар авто, побачивши юрбу в його машині, вибіг "захищати" своє майно. Хлопці розбіглися.

Не зміг втекти тільки підліток, якому раніше через цукровий діабет ампутували ногу. Розлючений чоловік накинувся на беззахисного хлопця, гумовим кийком вісім разів ударив по голові і тулубі. Крім того, він бризнув в обличчя жертви сльозогінним газом і надягнув на нього наручники", - розповів Перепелиця.

За висновком медекспертів хлопчик з інвалідністю отримав легкі тілесні ушкодження. Чоловікові "світить" до семи років позбавлення волі.

"Визволитель" не стерпів відмови: У Севастополі окупант ударив дівчину ногою в обличчя за відмову танцювати лезгинку (відео)

неділя, 5 травень 2024, 10:43

Російські окупанти продовжують тероризувати мирне населення окупованих територій України. У Севастополі (Крим) військовий із угруповання "Шторм Z" ЗС РФ напав на дівчат. Постраждала записала інцидент на відео, передають Патріоти України. Інцидент трапи...

Надія на світле майбутнє: Благодатний вогонь прибув до України

неділя, 5 травень 2024, 10:25

Благодатний вогонь прибув до України. Пізно вночі скаути доправили його до пункту пропуску "Старокозаче", що на українсько-молдовському кордоні. Про це повідомили у Державній прикордонній службі України. Вогонь з Єрусалиму зустріли капелани та прикордо...