"Бризни собі в ср*ку": Нахабний водій, який гасав по тротуару в Києві, виявився священиком Московського патріархату (фото, відео)

Священнослужитель мало не збив одного з активістів, які займалися відловлюванням правопорушників.

Нахабний порушник виявився священнослужителем московського патріархату. Фото: скрін відео Священик Української православної церкви Московського патріархату і настоятель храму Святої Рівноапостольної Ніни в селі Велика Олександрівка Богдан Кунтий мало не збив активістів проекту "Зупини лося" на тротуарі. Вони знімали програму на київських Позняках, де ловили правопорушників і розвертали їх машини в зворотному напрямку на дорогу, передають Патріоти України.

Здебільшого, хоч і з суперечками, порушники дорожнього руху все ж поверталися. Особливо дієво працювала наклейка з написом "Лось", яку показували активісти.

Однак на священика люди з камерами, які намагалися зупинити машину, не подіяли. Він летів на великій швидкості і мало не збив людину. Проїхавши кілька метрів, він все ж зупинився і вийшов з машини з явним наміром "розібратися".

Активіст втратив самовладання і зопалу почав лаятися на представника УПЦ МП, а той у відповідь став небезпечно наближатися. Один з пішоходів з балончиком попередив, що зараз бризне, на що була відповідь: "Бризни собі в ср*ку". В результаті священик сказав, що викличе поліцію, але сів у машину і зник. Інцидент минув без травм.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...