Будьте милосердні до пам'яті Андрія: Мати Кузьми Скрябіна прокоментувала пожежу на могилі сина

Ольга Кузьменко попросила фанатів гурту і туристів не залишати відкритого вогню біля склепу, де похований музикант.

Ілюстрація:photo-lviv.in.ua

Полум'я численних свічок, які зaпалюють шанувальники Aндрія Кузьменка (Кузьми Скрябінa), пошкодило склеп в Брюховичaх, у передмісті Львовa, де похований співак. Про це написала у зверненні до фанів гурту мати загиблого музиканта Ольга Кузьменко на офіційній сторінці групи у Fаcebook, передають Патріоти України.

"Велике прохання батьків Андрія Кузьменка. До всіх хто відвідує його могилу в Брюховичах!!

Сьогодні в суботу 02.10.2016 група туристів, які приїхали автобусом залишили дуже багато запалених свічок, просто біля самого каменю склепу. Горів відкритий вогонь, свічок було 15-20. Вогонь пошкодив центральну частину склепу. Зараз потрібен великий ремонт і заміна деяких частин гробівця.

Дуже просимо всіх, хто відвідує могилу Андрія — не ставте відкриті свічки на камінь, який нищиться від воску, від вогню, камінь тріскає від високої температури. Будьте милосердні до пам'яті Андрія, до тяжких переживань батьків, не робіть ще матеріальної шкоди на цвинтарі.

Свічки можна ставити тільки в пусті лампадки, яких стоїть безліч пустих, спеціально для цієї мети. Зараз потрібен великий ремонт, який заподіяла туристична група, яка приїхала в 9 годині ранку 02.10, і ніби з доброї душі запалили безліч свічок.

Свічки сплавилися з пластмасою, в яку був залитий віск, зробився цілий факел, який зачадив все навколо і знищив фасад склепу. Ще раз велике прохання не залишайте відкритого вогню на могилі Андрія. Краще прийти без свічки, тихо помолитися і не наробити лиха." - йдеться у зверненні.

Тоня Матвієнко розповіла, чому старша донька з'їхала від неї

неділя, 5 травень 2024, 17:04

Співачка Тоня Матвієнко в інтерв'ю програмі "Ближче до зірок" зізналася, що її старша донька Уляна з'їхалася з хлопцем. Зараз 25-річна Уляна також реалізує себе в режисурі, передають Патріоти України. «Мені її дуже не вистачає, але вона вже доросла дів...

"Вони підтримують також і Путіна": Епіфаній сказав, скільки вірян Московського патріархату лишилося в Україні

неділя, 5 травень 2024, 16:29

Предстоятель Православної церкви України Епіфаній озвучив відсоток населення України, що досі підтримує діяльність Української православної церкви Московського патріархату. Про це очільник ПЦУ заявив в інтерв'ю "Радіо Свобода", яке вийшло на Великдень,...