"Будущее только с Украиной. Оккупанты, прочь с моей земли": На Донбасі активісти розповсюдили тисячі проукраїнських листівок (фото)

Листівки антиросійського характеру з'явилися в окупованих містах з 11 по 13 червня.

Фото:https://censor.net.ua/

З 11 по 13 червня українські активісти поширили на окупованих територіях Донецької області, в тому числі в Донецьку і Луганську, 3 тис. проукраїнських листівок, в яких закликають місцевих жителів допомагати повернутися в Україну. Про це повідомили українські активісти, які поширили листівки на окупованих територіях, передають Патріоти України з посиланням на Цензор.НЕТ.

"Окупанти, геть з моєї землі. Тут ви знайдете смерть", - йдеться в листівці.

"У період з 11 по 13 червня 2017 в містах Донецьк, Горлівка, Луганськ, Кадіївка, Алчевськ і Ровеньки були поширені листівки антиросійського характеру накладом 3 тис од. Крім того, протягом 12-13 червня з нагоди "святкування дня РФ" на КПВВ "Майорськ" були поширені календарі антиросійського характеру накладом 2 тис. од.", - зазначають активісти.

Дуже злякався? Легіонер "Шахтаря" хоче залишити Україну після обстрілів Києва

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:58

Венесуельський нападник донецького "Шахтаря" Кевін Келсі хоче залишити український клуб, повідомляє Telegram-канал "Футбол з вертольота". За інформацією джерела, бажанням 19-річного футболіста залишити клуб є страх війни у країні, передають Патріоти Ук...

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...