​Бути людиною так просто: Пенсіонери називають його не інакше як «добрий водій».

У Запоріжжі з'явився унікальний маршрутник. Адже добре відомі «подвиги» цієї «братії» стосовно пенсіонерів, ветеранів та інвалідам АТО.

Євген Нажнов і один з його пасажирів

29-річний Євген Нажнов водить 77-ю маршрутку, і на відміну від колег, він ніколи не відмовляє пенсіонерам-пільговикам. Більш того він сам запрошує старих проїхатися безкоштовно в автобусі, повідомляють Патріоти України з посиланням на «Комсомольську правду».

- Я стояла на зупинці, чекала тролейбус. Під'їхала маршрутка, водій відкрив двері і запитав: «Ви їхати будете?» Я спочатку подумала, що він звертається не до мене. Але тоді чоловік повторив питання і додав, що довезе безкоштовно. Більш того, він забрав усіх пенсіонерів, які були на зупинці! - Згадує 76-річна Вікторія Поліщук.

Про унікальний водія вже почали ходити легенди серед запорізьких пенсіонерів.

- Завжди приємно комусь допомогти. Мені не важко, і нічого надприродного в цьому немає. Місця вільні є, їхати я все одно буду, тому чому б мені не підвезти пенсіонерів ?! Бабусі зазвичай навіть бояться підходити до водіїв, - каже Євген.

Своїх колег, які виганяють бабусь з салонів, Євген засуджує, але і розуміє, адже водіям не компенсують безкоштовний проїзд пільговиків.

На підприємстві у водія добра репутація, його фото часто висить на дошці пошани, а диспетчер нерідко приймає дзвінки з подяками на адресу «доброго водія».

Перший власник мужньо прийняв свою долю: Годинник найбагатшого пасажира Титаніка продали на аукціоні за грубі гроші, вшестеро перевищивши первісну ціну лота

вівторок, 30 квітень 2024, 4:15

Золотий кишеньковий годинник, який носив найбагатший пасажир Титаніка, був проданий за 1,2 млн фунтів стерлінгів. Це вшестеро дорожче за початкову суму. Про це повідомляє The Guardian. . Годинник був проданий в суботу приватному колекціонеру з США на...

Ворогу бракує сил: Мешканців Маріуполя вербують на війну проти України

вівторок, 30 квітень 2024, 1:45

В окупованому Маріуполі російські силовики просто на вулицях агітують людей вступати до лав військ РФ. Поліцейські та військові окупаційної армії зупиняють автівки та пропонують одразу на місці підписати контракт, передають Патріоти України. . Про це ...