Чемодан, вокзал, Россия: Франківські активісти зірвали концерт Лободи (фото, відео)

Організатори концерту намагалися якось домовитися з активістами, пропонуючи навіть віддати їм гонорар на потреби АТО. Але ніхто не погодився. З активістами також сварилися люди, які прийшли подивитися концерт.

Світлана Лобода. Фото:ukr.segodnya.ua

В Івано-Франківську активісти зірвали концерт української співачки Світлани Лободи, який повинен був відбутися 12 травня в концерт-холі "Platinum" о 19:00. Про це повідомляє агенція новин Галка.

Відзначається, що місцеві активісти "Самооборони", "Правого Сектора" і "Азова" не пустили людей всередину концертного залу.

Координатор обласної "Самооборони" Ярослав Наваляний пояснив журналістам, що Лобода неодноразово виступала в Росії, тому люди не хочуть, щоб вона співала в обласному центрі.

Організатори концерту намагалися якось домовитися з активістами, пропонуючи навіть віддати їм гонорар на потреби АТО. Але ніхто не погодився. З активістами також сварилися люди, які прийшли подивитися концерт.

Організатори заявили, що готували спеціальну програму для Івано-Франківська - мало не половина пісень були українською мовою. Також, за їхніми словами, хотіли почати концерт з хвилини мовчання на честь загиблих бійців АТО.

Організатори повідомили фанатам, що гроші за квитки почнуть віддавати 13 травня. Світлана Лобода до протестувальників не виходила.

"Намагатимуся домовитись": Український боксер-чемпіон зробив дивну заяву щодо Путіна

вівторок, 16 квітень 2024, 23:53

Тимчасовий чемпіон WBC Сергій Богачук відповів на запитання про те, що зробив би з російським диктатором Володимиром Путіним. Про це повідомляє Sport-express, передають Патріоти України. Сергія Богачука запитали, що б він зробив, якби його зачинили в о...

"Творці зла повністю уподібнюються сатані": У Росії суд оштрафував 86-річного священника з Кубані (фото)

вівторок, 16 квітень 2024, 23:14

На Кубані суд оштрафував 86-річного священника на 150 тис. рублів у кримінальній справі про «дискредитацію» російських військових. Про це повідомляє російське ЗМІ «Медиазона», передають Патріоти України. Зазначається, що справу проти священника Віктора...