Через вибух побутового газу на Одещині загорівся будинок, є загиблі - ДСНС (фото)

Пожежно-рятувальні підрозділи прибули на місце інциденту через 20 хвилин після повідомлення Службі порятунку про вибух.

Наслідки вибуху. Фото:прес-служба ДСНС

У понеділок вранці, 20 лютого, в Одеській області стався вибух у житловому будинку, внаслідок якого загинули двоє людей. Про це повідомляє прес-служба обласного управління Держслужби з надзвичайних ситуацій, інформують Патріоти України.

"20 лютого о 10:16 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення, що в Лиманському районі у садовому товаристві "Степове" на вул. 4-а лінія, 1040 ймовірно стався вибух побутового газу з горінням одноповерхового житлового будинку. О 10:35 прибули перші пожежно-рятувальні підрозділи, які встановили, що внаслідок вибуху відбулось руйнування покрівлі та несучої стіни будинку, пожежа розповсюдилась на площу 100 кв. м", – мовиться у повідомленні рятувальників.

Надзвичайники зазначили, що об 11:24 пожежа була локалізована та об 11:42 ліквідована. У ході пошуково-рятувальних робіт співробітники ДСНС виявили двох загиблих.

"У ході розбирання завалів та проведення пошуково-рятувальних робіт о 12:08 на місці події було виявлено загиблу особу. Також о 12:38 на місці події було виявлено другу загиблу особу. Подальші пошуково-рятувальні роботи тривають," – сказано в повідомленні.

Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...