"Через знущання над росіянами": У РПЦ вимагають від влади заборонити новий кліп Лободи (відео 16+)

На думку російського священика, сцени з мастурбацією, одностатевими поцілунками, ласками різновікових людей, суїцид та інше «порушують законодавство РФ».

Світлана Лобода вразила росіян. Фото: скріншот з відео.

6 серпня українська співачка-зрадниця Світлана Лобода випустила кліп Superstar, який за три дні зібрав близько 6 мільйонів переглядів і вирвався в тренди YouTube, передають Патріоти України.

У РПЦ кліп помітили і священик з Благовіщенської єпархії Святослав Шевченко випустив ролик, де засудив Заслужену артистку України і назвав її кліп «знущанням над росіянами». На його думку, сцени з мастурбацією, одностатевими поцілунками, ласками різновікових людей, суїцид та інше «порушують законодавство Росії».
Шевченко розповів, що про провокаційне відео дізнався випадково. "Про ролик я дізнався із обуреного повідомлення від одного знайомого: з його аккаунта в YouТube виходить його старший син. І щоб йому не траплялася всяка вульгарщина, обережний батько виставив фільтр обмеження матеріалів для дорослих. І яким було його здивування, коли він побачив в рекомендаціях новий кліп Лободи", - заявив Шевченко.

Суд "заробіток" не схвалив: На Донеччині чоловіка та жінку покарали через секс

вівторок, 23 квітень 2024, 22:15

У Донецькій області судили чоловіка та жінку, які від 2021 до 2023 року знімали пікантні відео та продавали їх у Мережі. Про це йдеться у вироку Костянтинівського міськрайонного суду Донецької області, передають Патріоти України. За даними суду, уродже...

Суд виправдав чоловіка за водіння в нетверезому стані: Що сталося

вівторок, 23 квітень 2024, 20:50

Суд у Бельгії виправдав чоловіка, якого звинувачували у водінні в нетверезому стані – у його крові виявили алкоголь, однак бельгієць його не вживав. Річ у тім, що організм чоловіка сам виробляє спиртовмісні сполуки. Про це розповідає The Guardian, пере...