Чоловік у Києві залишився без пальців, потрапивши під трамвай (фото, 16+)

За словами свідків, інцидент трапився, коли трамвай щойно від’їхав від зупинки, відтак не встиг набрати достатньої швидкості.

Фото:http://espreso.tv/

У Києві на бульварі Вацлава Гавела трамвай 15 маршруту здійснив наїзд на людину. Про це повідомляє Еспресо TV, передають Патріоти України.

Зазначається, що у результаті потерпілому відрізало три пальці та здерло шкіру на правій нозі, оскільки удар колесом прийшовся дотичною.

За словами свідків, інцидент трапився, коли трамвай щойно від’їхав від зупинки, відтак не встиг набрати достатньої швидкості.

Також очевидці стверджують, що з чоловіком перебував його друг, який зник одразу після пригоди.

Наразі триває слідство. Крім того, трамваї 15 маршруту поки не їздять цим напрямком.

Оце так! Телемарафон внесли у звіт Держдепу США про порушення прав людини в Україні

середа, 24 квітень 2024, 11:30

Державний департамент США в опублікованому звіті за 2023 рік щодо порушення прав людини в України згадав національний телемарафон. Відповідний звіт розміщений на сайті американського Держдепу, передають Патріоти України. Там зазначається, що підписання...

Хочуть мобілізувати? Навіщо українців за кордоном кличуть у консульства і чому не видають документи

середа, 24 квітень 2024, 11:28

Оновлення військово-облікових даних чоловіками за кордоном необхідно для того, щоб працівники Територіального центру комплектування розуміли, хто знаходиться за кордоном і не витрачали час на оформлення повісток в Україні. Про це заявив народний депута...