Чоловік у Миколаєві жорстоко побив дружину, намагаючись відібрати дитину

Поліцейські переконали порушника залишити дитину в спокої. Чоловіка затримали і викликали бригаду швидкої психіатричної допомоги.

Ілюстрація:vsn.com.ua

У Миколаєві чоловік накинувся з кулаками на свою дружину, намагаючись забрати спільну дитину. Про це розповіла прес-служба поліції міста, передають Патріоти України.

Патрульні приїхали на виклик жінки, яка розповіла, що чоловік погрожував вбити її, якщо вона не напише відмову від дитини. Коли вона не погодилася на його умови, чоловік вдарив дружину близько десятка разів кулаком по голові.

"Коли жінка прийшла до тями, чоловік палив цигарку і необережно тримав 2-місячне немовля на руках, кричав і не віддавав малюка заявниці", - сказано в повідомленні Нацполіції України. Чоловік схопив дитину на руки, хоча у немовляти - грижа і його потрібно тримати обережно.

Поліцейські близько 40 хвилин розмовляли з порушником, після чого переконали його залишити дитину в спокої. Чоловіка затримали і викликали бригаду швидкої психіатричної допомоги.

"Матеріали по цій справі патрульні передали до відділу поліції. Правоохоронці попередньо кваліфікували дії затриманого за ст. 129 ККУ (Погроза вбивством) і взяли цю справу на контроль", - зазначили правоохоронці.

Шокуючий інцидент: На Кіровоградщині чоловік відібрав зброю у поліцейського та вистрілив собі у голову

четвер, 28 березень 2024, 17:23

У місті Світловодськ Кіровоградської області чоловік скоїв самогубство, відібравши зброю у поліцейського. Пpо це "Суспільне" повідомила речниця територіального управління Державного бюро розслідувань у місті Миколаїв Ольга Проценко, передають Патріоти...

Які хвороби крові та кровотворних органів звільняють від мобілізації в Україні - роз'яснення

четвер, 28 березень 2024, 16:56

В Україні з початку повномасштабного вторгнення РФ триває загальна мобілізація, під час якої військовозобов'язаних громадян призивають на службу в армію. Однак ціла низка захворювань є законною підставою для звільнення від мобілізації, передають Патрі...