"Чувак пытался "договориться", потом оголил грудь, начал показывать боевые раны": Стали відомі нові подобиці вбивства патрульних у Дніпрі

Блогер Євген Гендін розповів, що вбивця просив патрульних домовитись "по-хорошому", а потім почав погрожувати пістолетом.

Володимир Богоніс, Хатія Деканоїдзе і Вадим Троян  біля лікарні Мечникова в Дніпрі. Фото: Evgeny Gendin.

Автор дніпропетровської команди КВН ДГУ і кабаре "Веселый Песецъ" Євген Гендін на своїй сторінці в Facebook розповів про обставини загибелі двох поліцейських в Дніпрі, передають Патріоти України.

"Я розмовляв хвилин 20 в Мечникова з Хатією Деканоїдзе (начальник Національної поліції - Ред.), Вадимом Трояном (перший заступник начальника Національної поліції - Ред.) і Володимиром Богоносом (начальник патрульної поліції Дніпра - Ред.) ... І з деякими оперативниками. Хід подій (з того, що можна). Без прикрас, екшенів і легенд ", - написав він.

За словами Гендіна, підозрюваний порушив ПДР і екіпаж патрульної поліції притиснув його біля автовокзалу.

"Чувак почав намагатися "домовлятися", потім оголив груди, почав показувати бойові рани з АТО... Поліцейський сів пробивати підозрюваного по базі. Підозрюваний дістав ПМ (пістолет Макарова - Ред.), поліцейський - свій Форт. Підозрюваний почав умовляти - типу, дай піти, живий залишишся і т.п. Як стався постріл (їх було багато - по-моєму, 8 або 10 в сукупності) - з'ясовується", - повідомив блогер.

Він додав, що Деканоїдзе і Троян відзначили оперативність, з якою були підняті всі служби.

"Екшену з "облогою церкви", "взяття заручників" не було. Його загнали, взяли всю зв'язку, місто (де він був нелегалом), він покинути не міг, точок, де можна було відсидітися, не було. До того ж, вогнестріл. В брюшину, внутрішні органи серйозно не зачеплені, але тим не менше. Він сам прийшов в Мечникова під чужим прізвищем (Михайленко). По суті (я так розумію) здаватися. Де і був затриманий і знешкоджений ... прийшов - за словами оперативників - вже "жовтий ", втрачаючи свідомість. Зараз його оперують, паралельно йдуть слідчі дії", - розповів Гендін.

Він закликав не спекулювати на загибелі поліцейських.

"Світла пам'ять землякам з Національної Поліції України, співчуття їхнім родинам. Соромно розганяти численні бріхні і особливо спекулювати і паразитувати на цьому", - підкреслив блогер.

Як повідомляли Патріоти України раніше, вранці 25 вересня в Дніпрі біля автовокзалу водій зупиненого за порушення правил дорожнього руху автомобіля застрелив патрульного поліцейського. Злочинець зник з місця події.

Співробітник патрульної поліції Артем Кутушев загинув на місці.

Пізніше в лікарні померла поранена злочинцем Ольга Макаренко.

Сьогодні міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков повідомив, що підозрюваного у вбивстві поліцейських в Дніпрі затримали з пораненням. Ним виявився Олександр Пугачов.

Він зараз перебуває в одній з лікарень Дніпра, куди звернувся за допомогою внаслідок поранення під вигаданим прізвищем. Поліція взяла його під охорону і найближчим часом йому буде оголошено підозру.

Польща готує нові правила для українців із простроченими документами: Що треба знати

неділя, 28 квітень 2024, 21:25

Усі рішення про тимчасовий захист для громадян України, які перебувають у Польщі, включено до окремого закону, передають Патріоти України. За кілька днів польська влада представлять оновлений варіант цього документа, в якому буде враховано рішення уряд...

"Він не уявляє, як можна грати": Чемпіон світу нещадно розніс Мудрика після матчу з Астон Віллою

неділя, 28 квітень 2024, 21:00

Ексгравець Челсі та чемпіон світу у складі збірної Франції Франк Лебеф розкритикував українського вінгера лондонців Михайла Мудрика після гри проти Астон Вілли (2:2) в 35 турі АПЛ. За словами легендарного футболіста, Мудрик погано взаємодіє з партнерам...