Даруночок від Садового: У Полтавській області виявили несанкціоноване звалище сміття зі Львова

Комунальники вважають, що водій просто не довіз сміття до пункту призначення – Дніпра

Скрін відео

В одному з районів Полтавщини знайшли купи сміття. Як з'ясувалося, напередодні невідомі розвантажили кілька контейнерів-сміттєвозів на полігоні відходів поблизу Решетилівки. Що це вантаж зі Львова, з'ясували, коли серед інших речей виявили чеки з тамтешніх магазинів, повідомляють Патріоти України з посиланням на ТСН.

Тепер Полтавщина мобілізується на захист від львівського сміття. Чиновники районного рівня планують організувати навіть нічні чергування, аби не допустити розвантаження машин із непотребом.

Комунальники вважають, що водій просто не довіз сміття до пункту призначення – Дніпра. У райадміністрації тепер вирішують, що робити з нічийним сміттям. А керівники інших містечок та селищ Полтавщини збираються перевірити власні сміттєзвалища. "Зараз у звязку з тим, що в нічний час на території сміттєзвалища була відсутня охорона, ми зробили, що у нас відповідальна людина контролює і в нічний час. Як не сумно, але зараз тим і займаємося", - констатував голова Решетилівської РДА Роман Перепелиця. Раніше у вересні депутати в Миколаєві не дозволили возити львівське сміття на свій полігон. Поліція Дніпропетровщини взагалі порушила кримінальне провадження через ввезення на територію міського полігону сміття зі Львова. А в жовтні мешканці містечка Погребище на Вінниччині заблокували фуру з львівським непотребом, який почали скидати на місцеве звалище.

Справжнє обличчя "рускава міра": В окупаційній армії РФ канібал та маніяк-убивця стали найліпшими друзями

п’ятниця, 3 травень 2024, 10:00

Канібал та маніяк-вбивця, що воюють в лавах окупаційної армії РФ проти України, познайомилися на фронті і стали найліпшими друзями. Про це повідомляє російське видання Волгоград онлайн. . Російський людоїд Дмитро Малишев 10 років тому вбив знайомого т...

"Людина змінилась": Стаховський сказав, що думає про Усика і його позицію щодо України

п’ятниця, 3 травень 2024, 9:59

Боксер Олександр Усик дуже змінився за роки повномасштабної війни та розкрився як справжній патріот України. Таку думку в інтерв'ю "РБК-Україна" висловив легендарний екс-тенісист Сергій Стаховський, який зараз захищає нашу країну на фронті, передають ...