Де більше брешуть - в Донецьку чи в Москві? Life News вилікувало "Моторолу", заперечивши заяви з "ДНР"

"Моторола" начебто розповів, що отримав травму в небойових умовах.

"Моторола" (зліва). Фото з весілля "Мотороли": dialog.ua.

У неділю, 5 червня, командир терористичного батальйону «Спарта», бойовик Арсеній Павлов («Моторола»), що воює на Донбасі, спростував інформацію про те, що він отримав серйозне поранення в голову і спрямований в Санкт-Петербург (Росія) на лікування. Про це розповідає російське видання Life News, повідомляють Патріоти України.

«Ополченець Арсеній Павлов з ДНР, відомий як Моторола, спростував повідомлення про те, що він отримав серйозне поранення в голову і спрямований в Санкт-Петербург на лікування», - пише Life News з посиланням на «Моторолу».

За словами бойовика, у нього незначна травма, яку він отримав в небойових умовах.

Крім того, «Моторола» спростував інформацію про свою госпіталізацію, заявивши, що в цьому не було необхідності.

Нагадаємо, 4 червня так званий «офіційний представник Міністерства закордонних справ» самопроголошеної «Донецької народної республіки» Костянтин Долгов повідомив про поранення ватажка терористів Арсенія Павлова ( «Мотороли»), який був вивезений на операцію.

В МВС вважають, що спецслужби Росії можуть вбити терористів Арсенія Павлова ( «Моторола») і Михайла Толстих ( «Гіві»).

На щастя, патрульні були поруч: У Києві жінка намагалася стрибнути з Володимирського пішохідного мосту (відео)

четвер, 2 травень 2024, 21:31

У Києві патруль "Муніципальної охорони" попередив спробу самогубства киянки. Про це інформує КМДА, передають Патріоти України. Подія сталася близько 4-ї години ранку в парку "Володимирська гірка". Працівники "Муніципальної охорони" отримали повідомленн...

Російський боксер зізнався, чи спілкується з Василем Ломаченком

четвер, 2 травень 2024, 20:55

Російський колишній чемпіон світу Сергій Ковальов розповів, коли востаннє контактував з Василем Ломаченком. За словами росіянина, він заходив у роздягальну до українця перед його поєдинком проти Девіна Хейні, щоб підтримати його. Після цього у них не б...