"Деды воевали?": Школярі з Ростова привітали Гітлера з днем народження (фото)

Класним керівником школярів є вчителька історії, яка обіцяє найближчим часом провести з підлітками відверту розмову про жахи нацизму.

Ростовські школярі в день народження Гітлера. Фото: life.ru

Школярі Ростова влаштували шокуючу акцію, приурочену до 20 квітня - в день народження Адольфа Гітлера. Підлітки "зігували", віддаючи данину поваги одному з найкривавіших диктаторів в історії людства. Про це написав російський сайт life.ru, передають Патріоти України.

Росія стає заручником власних міфів: щотижня в "великій державі",яка все ще бореться з фашизмом по всьому світу, підлітки "зігують" на могилах ветеранів Великої Вітчизняної війни або підкидають руку до Сонця в громадських місцях. Тепер фашисти тут не просто ходять по вулицях, закликаючи напасти на сусідні держави, які і зовсім не вважають самостійними територіями. У сучасній Росії вже практично стало правилом хорошого тону підкидати руку в традиційному гітлерівському привітанні або публікувати фото з "зігуючими" друзями.

Нещодавно в Ростові-на-Дону, де сконцентровані табори з підготовки "добровольців" "ЛДНР", дев'ять восьмикласників влаштували скандальну фотосесію в день народження Гітлера. Молоді хлопці і дівчата сфотографувалися з піднятою від серця до Сонця рукою. Тільки один з учасників акції закрив рукою обличчя, всі інші радісно посміхалися, позуючи фотографу.

20 квітня фото потрапило в соціальну мережу і тут же з ними нібито поговорили завуч і психолог. Класний керівник учнів - вчителька історії - обіцяє розповісти підопічним про справжні жахи нацизму.

У соціальних мережах жителі Ростова закликають почати профілактичні заходи для ліквідації фашистів, деякі більш радикальні росіяни хочуть введення військ або посилених загонів поліції, які будуть стежити за ситуацією в місті. Особливо уважно, вважають жителі Ростова, до подібних проявів фашизму влада повинна поставитися напередодні 9 Травня.

Лікарі запевняли, що все нормально: Сашко Лірник розповів, від чого помер Дмитро Капранов

четвер, 18 квітень 2024, 3:25

У літератора були проблеми із серцем, через що Дмитро часто скаржився на біль. Однак медики запевняли рідних і близьких письменника, що "все нормально". Український письменник Дмитро Капранов помер 16 квітня внаслідок проблем із серцем. Таку версію озв...

"У Левка Лук'яненка воно теж було": Ірина Фаріон зробила заяву про своє комуністичне минуле

середа, 17 квітень 2024, 23:29

Те, що Герой України Лук'яненко за свої гуманістичні переконання був жорстоко репресований Радянською владою, як і Миколо Руденко, скандальна політикіню не може поставити собі в паралель співпадінь. Ірина Фаріон в інтерв’ю «Українським новинам» розпові...