Дідів оскверняли: В Омську стався скандал з меморіалом Другої світової (відео)

Один нетверезий хлопець вирішив справити нужду на пам'ятник, а інший - зняти це на мобільний та викласти у соцмережу.
Російські студенти осквернили меморіал. Фото: скріншот з відео.

У російському Омську студент осквернив пам’ятник учасникам «Великої Вітчизняної війни», справивши на нього нужду, повідомляють Патріоти України.

У мережі з’явилося відео, на якому видно, що біля стели перебувала компанія з трьох молодих людей, в якийсь момент один з них підійшов до пам’ятника і осквернив його. При цьому приятелі хлопця підбігли і стали стежити за тим, що відбувається. А один з них, судячи з усього, знімав те, що відбувається на телефон. Пізніше стало відомо, що компанія також зламала дерев’яні конструкції пам’ятника.

Інцидент викликав великий резонанс в соцмережах. Місцеві жителі пишуть, що цю компанію і «людьми назвати не можна» і вимагають покарати вандалів. Правоохоронці встановили особи передбачуваних зловмисників. Ними виявилися троє місцевих жителів віком від 17 до 20 років. Один з них сам з’явився в поліцію і зізнався в скоєному.

За даними ЗМІ, ним виявився 20-річний студент Сибірського інституту бізнесу та інформаційних технологій Олексій Дегтярьов.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...