Для черепахи, яка постраждала під час пожежі, на 3D-принтері надрукували новий панцир (фото, відео)

​Тепер Фредді може битися разом з черепашками Ніндзя!

Черепаха Фредді постраждала під час пожежі. Фото: Fishki.net.

Коли черепаха на кличку Фредді була знайдена в одному з палаючих кущів під час пожежі в Бразилії, його шанси на виживання були невеликі. Але завдяки групі лікарів-новаторів, відомих як «The Animal Avengers», Фредді не тільки вижив, що вже було важким випробуванням - він також став гордим власником першого в світі панцира, надрукованого на 3D-принтері! Про це унікальний випадок повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Черепасі на прізвисько Фредді дуже пощастило, коли він залишився живий після найсильніших опіків, отриманих внаслідок пожежі.

Його панцир був сильно пошкоджений. В такому стані Фредді невідомо, чи б довго протягнув. Але на щастя, група винахідливих лікарів зробила йому новий панцир, надрукований на 3D-принтері!

Група лікарів називає себе «The Animal Avengers», і як ви можете бачити, їх навички надлюдські.

Новий панцир, створений для Фредді виглядає відмінно, але йому не вистачає трохи кольору.

Члени команди і в цьому плані виявилася на всі руки! Вони вручну розписали панцир, щоб він виглядав якомога більш природно.

Тепер він виглядає так само добре, як і реальний панцир!

Тепер Фредді точно взяли б в команду черепашок-Ніндзя!

Шахраї використали соліста гурту ТІК Віктора Бронюка для того щоб ошукати українців

четвер, 2 травень 2024, 2:35

Соліст гурту ТІК Віктор Бронюк заявив, що став жертвою шахраїв. Про це він написав на своїй сторінці в Instagram. . За його словами, невідомі отримали доступ до його особистого Telegram-акаунту. Вони скористалися великою кількістю його прихильників і...

Мовний омбудсмен Кремінь розповів, у скількох школах України досі вивчають російську як окремий предмет

середа, 1 травень 2024, 23:32

Мовний омбудсмен Тарас Кремінь опублікував звіт за 2023 рік щодо дотримання мовного закону у різних сферах діяльності. Згідно з ним, в Україні залишилося три школи, в яких російську мову викладають як окремий предмет. Водночас 20% дошкільнят не розумію...