"До кого потрібно з вилами йти виймати очі?": Українська співачка поскаржилася на погані дороги

Особливо не сподобалися Олі Поляковій дороги між Маріуполем та Запоріжжям.

Оля Полякова. Фото: Clutch.ua.

Артистка Оля Полякова поскаржилася у мережі на погані дороги. Вона заявила що проблеми з дорогами були і раніше, але зараз вони в жахливому стані, передають Патріоти України.

Особливо обуреною співачка була після повернення додому з концерту в Маріуполі. "Доброго ранку, дорогі мої. Ось я зараз прокинулася, збираюся їхати додому. Я, ви знаєте, в жаху від того, що сталося з нашими дорогами. Вони і були "не альо", але зараз вони просто морок. Я їхала із Запоріжжя в Маріуполь 300 кілометрів шість з половиною годин. Я їхала всю ніч в машині. Що це таке? До кого потрібно звертатися? До кого потрібно з вилами йти виймати очі?

Я просто звертаюся до влади, ви задовбали вже. Ви вже там як-то вмикайте мізки і робіть дороги, тому що так жити неможливо. Тут неможливо дістатися нікуди. В такі, у великі міста неможливо добратися, я вже не кажу про маленькі селища, де взагалі немає наявності асфальту", — нарікає з приводу доріг артистка.

"Смерть режиму!" У Росії школярка отримала 3,5 року колонії за напис на гаражі

п’ятниця, 26 квітень 2024, 4:15

У Росії десятикласницю з Чити засудили до 3,5 року колонії за напис на гаражі. Про це у четвер, 25 квітня, повідомив російський незалежний ТГ-канал Astra. . Військовий суд визнав винними відразу за кількома статтями 19-річного Олександра Сніжкова і 1...

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...