Досить кількох секунд, щоб зламати банківську картку Visa

За допомогою запиту на сайтах електронної комерції можна знайти всю інформацію про кредитну картку, в тому числі терміни придатності і номера CVV.

Зламати банківські карти можна за кілька секунд. Фото: ЖЖ.

Група дослідників з'ясувала, що зламати всю секретну інформацію банківських карт Visa можна всього за 5-10 секунд, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

За даними дослідників, за допомогою запиту на сайтах електронної комерції (наприклад, інтернет-магазинів, - ред.) можна знайти всю інформацію про кредитну картку, в тому числі терміни придатності і номера CVV.

Алгоритм, який був перевірений в IEEE Security & Privacy, включає в себе вгадування і тестування сотень дат закінчення терміну дії і номера CVV на сотнях сайтів. При цьому було встановлено, що MasterCards не сприйнятливі до цієї атаки, бо їх система вимикає карти після 100 спроб.

Дослідники Мохаммед Амір Алі, Буди Аріеф, Мартін Еммс і ААД ван Мурсел вважають, що їх інструмент також може бути використаний для визначення ZIP кодів і даних адреси. Так хакери можуть просто уточнювати дані про місцезнаходження з банками-емітентами або використовувати скімери, щоб з'ясувати, де використовуються різні карти.

Якщо веб-сайт при покупці не вимагає поштовий індекс, то зламати банківську карту так само просто, як запустити будь-яку програму.

Дослідники впевнені, що такі атаки вже відбуваються. На їхню думку, допомогти запобігти цьому процесу може стандартизація або централізація платежів.

Справжнє обличчя "рускава міра": В окупаційній армії РФ канібал та маніяк-убивця стали найліпшими друзями

п’ятниця, 3 травень 2024, 10:00

Канібал та маніяк-вбивця, що воюють в лавах окупаційної армії РФ проти України, познайомилися на фронті і стали найліпшими друзями. Про це повідомляє російське видання Волгоград онлайн. . Російський людоїд Дмитро Малишев 10 років тому вбив знайомого т...

"Людина змінилась": Стаховський сказав, що думає про Усика і його позицію щодо України

п’ятниця, 3 травень 2024, 9:59

Боксер Олександр Усик дуже змінився за роки повномасштабної війни та розкрився як справжній патріот України. Таку думку в інтерв'ю "РБК-Україна" висловив легендарний екс-тенісист Сергій Стаховський, який зараз захищає нашу країну на фронті, передають ...