Душили дротом, погрожуючи ножем: У поліції Києва повідомили подробиці жорстокого нападу на таксиста (фото)

Зловмисниками виявилися 19-річний і 24-річний гості столиці, які раніше не мали проблем із законом. Вони пояснили, що напали через скрутне матеріальне становище.

Фото:прес-служба поліції Києва

На Столичному шосе в Голосіївському районі Києва двоє чоловіків скоїли жорстокий напад на 30-річного водія таксі. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції в Києві, зазначають Патріоти України.

Відзначається, що напад стався в салоні автомобіля Chevrolet. Так, зловмисники діяли за схемою: один із співучасників накинув на шию потерпілого дріт від зарядного пристрою, інший - погрожуючи ножем, бив його рукояткою зброї.

"Після нападу чоловіки відібрали у таксиста гроші, мобільний телефон і зникли", - уточнив начальник слідчого відділення Голосіївського управління поліції Сергій Бондар.

Після НП правоохоронці почали комплексне відпрацювання місця злочину. Вже через півгодини зловмисників затримали.

"Службова собака, яка напала на слід нападників, привела поліцейських в ліс, де і знайшли злочинців", - додали в поліції.

Зловмисниками виявилися 19-річний і 24-річний гості столиці, які раніше не мали проблем із законом. Вони пояснили, що напали через скрутне матеріальне становище.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Нападникам суд обрав запобіжний захід у вигляді утримання під вартою. Їм загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Це варто знати" Які документи треба взяти з собою під час візиту в ТЦК - повний список

четвер, 25 квітень 2024, 14:47

Військовозобов'язаних громадян України зобов’язали з'явитися до Територіальних центрів комплектування й оновити облікові дані. Це стосується чоловіків призовного віку - від 18 до 60 років, передають Патріоти України. Для цього їм дається 60 діб із моме...

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно