Дуже смердить паленою гумою: На Київщині спалахнула масштабна пожежа (фото, відео)

Пожежа сталася у Білій Церкві. Високий стовп чорного диму поширюється з боку заводу "Росава". Офіційної інформації про причини інциденту поки немає.

Фото:Facebook

У Білій Церкві в четвер, 3 травня, у другій половині дня спалахнула пожежа. Про це Обозревателю стало відомо з власних джерел, зазначають Патріоти України.

Очевидці НП діляться моторошними кадрами того, що відбувається, в мережі. На відео та фото видно високий стовп чорного диму, який поширюється з боку заводу "Росава". За попередніми даними, горять складські приміщення.

"Загоряння на заводі з виробництва автошин "Росава". На місці вже працюють бійці ДСНС", - інформує про надзвичайну подію Telegram-канал dtp.kiev.ua.

Також стало відомо про те, що акціонери білоцерківської "Росави" вирішили ліквідувати компанію, рішення про це було прийнято на загальних зборах ще 20 квітня.

Інтернет-користувачі також відзначають, що до місця інциденту вирушили швидкі та пожежні машини.

"Дуже смердить паленою гумою. Леванеского з боку шинних. Що там сталося? Проїхали пожежні машини і швидкі..." - пишуть у групі "Підслухано БЦ" у Facebook.

Офіційної інформації про причини інциденту поки немає.

Шокуючий інцидент: На Кіровоградщині чоловік відібрав зброю у поліцейського та вистрілив собі у голову

четвер, 28 березень 2024, 17:23

У місті Світловодськ Кіровоградської області чоловік скоїв самогубство, відібравши зброю у поліцейського. Пpо це "Суспільне" повідомила речниця територіального управління Державного бюро розслідувань у місті Миколаїв Ольга Проценко, передають Патріоти...

Які хвороби крові та кровотворних органів звільняють від мобілізації в Україні - роз'яснення

четвер, 28 березень 2024, 16:56

В Україні з початку повномасштабного вторгнення РФ триває загальна мобілізація, під час якої військовозобов'язаних громадян призивають на службу в армію. Однак ціла низка захворювань є законною підставою для звільнення від мобілізації, передають Патрі...