Дуже вчасно: "Після затримання Насірова на Одеській митниці сталася пожежа", - Юлія Марушевська

Екс-голова митниці впевнена, що таким чином знищувалися якісь докази та бази даних.

Юлія Марушевськуа. Фото:nv.ua

Після затримання відстороненого голови Державної фіскальної служби Романа Насірова на Одеській митниці сталася пожежа. Про це в інтерв'ю DT.UA розповіла екс-очільниця цієї митниці Юлія Марушевська, зазначають Патріоти України .

Вогонь виник у будівлі, де встановлені всі комп'ютери. Під час гасіння пожежники залили всю техніку водою.

"Як я розумію, таким чином знищувалися якісь докази й бази даних. Вони зрозуміли, що НАБУ вирішило взятися за Насірова всерйоз. А один з його промислів — робота з майданчиками. Тобто з ринками, куди йдуть товари за заниженою ціною й без сплати внутрішніх податків. Включаючи той-таки "7 кілометр". Насіров із цими компаніями дуже щільно "працював". Це дуже великі обсяги кешу й потужні корупційні потоки", - сказала Марушевська.

Коментуючи затримання свого колишнього боса, екс-керівниця Одеської митниці сказала, що давно чекала на це.

"Якщо чесно, перше, про що я подумала, — чому так довго чекали? Це треба було зробити ще рік тому…", - сказала Марушевська.

В Україні працівників зможуть звільняти за неповідомлення про родичів, які лишилися на тимчасово окупованій території

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:58

У роботодавців з’явиться нова підстава для звільнення працівників - неповідомлення працівниками роботодавцю інформації щодо наявних у них зв’язків з фізичними особами, які знаходяться на тимчасово окупованій території України, передають Патріоти Україн...

Це ще не кінець! Кліматологиня попередила українців про нові бурі з пилом із Сахари

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:45

Пил із Сахари, що долітає до України, рідкісне явище, але воно підпорядковується атмосферній циркуляції. Влітку українцям варто очікувати його повернення. Про це в ефірі телемарафону заявила кліматологиня, фахівчиня в галузі зміни клімату та довгострок...