"Дисциплина хромала и я решил уйти": Ще один бойовик "ЛНР" здався СБУ (відео)

Пособник терористів скористався програмою "На тебе чекають дома".

Ілюстрація:zbroya.info

Співробітники служби безпеки України повідомили, що на Луганщині ще один бойовик "ЛНР" скористався програмою "На тебе чекають дома". Про це розповіли в прес-службі СБУ, передають Патріоти України.

"Чоловік приєднався до одного із незаконних збройних формувань у червні 2014 року, патрулював вулиці у власному мисливському одязі з рушницею.Вже у липні того ж року він вийшов зі складу НЗФ тому, що не погоджувався з ідеєю створення т.зв. "ЛНР/ДНР"».

Після виходу з "ополчення" чоловік переїхав до сусіднього району де і мешкав до січня 2017 року. Через Інтернет колишній учасник НЗФ дізнався про Програму СБУ "На тебе чекають вдома", та вирішив нею скористатись.

У своєму відеозверненні чоловік закликав тих, хто воював та воює за т.зв. "ЛНР/ДНР", або знаходиться зараз на тимчасово окупованих територіях, повертатись до своїх рідних та близьких, які їх чекають", - йдеться в повідомленні.

На Київщині 5 підлітків "запросили в гості" та зґвалтували малолітню дівчинку

субота, 20 квітень 2024, 18:15

У Київській області судили 5 підлітків через групове зґвалтування малолітньої дівчини. Серед підозрюваних - дорослий хлопець, студентка 1 курсу училища, яка має на утриманні дитину, учень 9 класу та дві учениці 8 і 9 класів. Про це йдеться у вироку Вас...

"Це сигнал, що надурили": Військовий-нардеп розніс позицію влади щодо демобілізації в Україні

субота, 20 квітень 2024, 17:30

Відсутність закону про демобілізацію демотивує українських військовослужбовців. Якщо влада встановить бодай якісь, але чіткі терміни для демобілізації, то це навпаки спрацює в плюс та додасть бойової наснаги Збройним силам України. Про це телеканалу "Е...