Екс-солістка "Ленінграда" переспівала ще один хіт Кузьми (відео)

Артистка зробила кавер на композицію "Спи собі сама".

Аліса Вокс. Фото: aif.ru.

Колишня солістка гурту "Ленінград" Аліса Вокс, яка наробила галасу, переспівавши композицію Кузьми "Скрябіна" "Тримай", випустила ще один кавер на хіт українського музиканта. Так, артистка представила своє бачення композиції "Спи собі сама".

Як і перший трек, цю пісню Аліса переклала російською мовою. Окрім того, Вокс змінила музику у композиції, тож "Спи собі сама" вийшла у стилі транс.

Попри не надто схвальні відгуки на перший кавер "Тримай", версія "Спи собі сама" сподобалася юзерам набагато більше. "Голос просто приголомшливий... Кузьма співав душею... Дуже здорово, що його музика по-новому зажила", - пишуть одні. "Це краще, ніж "Тримай", мені сподобалося. Можна послухати. Але все ж, це не твій стиль, Алісо!" - висловили свою думку інші.

Нагадаємо, раніше в одному з інтерв'ю Аліса Вокс розповіла, що її дебютний альбом повністю складається з пісень гурту "Скрябін".

Вагітній жінці світить в'язниця через... критику томатного пюре в соцмережі (фото)

четвер, 28 березень 2024, 13:30

Жінка може потрапити до в'язниці після того, як написала критичний відгук про банку томатного пюре. Про це пише Daily Star, передають Патріоти України. Виробник Erisco Foods заявив, що 39-річна Чіома Околі завдала шкоди репутації їхнього бренду, коли н...

Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...