Електронна декларація: Заступник Кличка розказав, звідки у його дружини взялося 29 квартир

Ілля Сагайдак запевнив, що його дружина володіла збудованим її сім'єю багатоквартирним будинком ще до їхнього знайомства.

Ілля Сагайдак. Фото:svyat.kievcity.gov.ua

Кількість нерухомості у дружини заступника голови КМДА Іллі Сагайдака, яке було зафіксовано в його декларації, викликало суспільний резонанс. Тому на своїй сторінці в Facebook чиновник пояснив його походження, зазначають Патріоти України.

"У власності моєї дружини є квартири і гаражі, які є частиною одного багатоквартирного будинку. Цей будинок сім'я моєї дружини почала будувати 10 років тому, і він вже 5 років як побудований (це майно вона здає в оренду). Все це майно з'явилося задовго до мого знайомства з майбутньою дружиною, а тим більше до моєї державної роботи", - підкреслив Сагайдак.

Разом з тим він зазначив, що житлові будинки є частиною недобудованого котеджного селища, і будівництво там вже давно не ведеться.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...