"Ета успєх!": Світлану Лободу запросили на гастролі в "ДНР" (відео)

Терористи покликали "ризикову" Лободу в "нормальний" Донецьк.

Світлану Лободу запросили в "ДНР". Фото: dobriiden.ru.

Прихильник терористичної організації "ДНР" Костянтин Долгов запросив українську співачку Світлану Лободу в окупований Донецьк. Про це йдеться у відео, яке він опублікував у YouTube, повідомляють Патріоти України.

За словами Долгова, в "ДНР" немає "українських патріотів", тому вони не зірвуть її концерт, як в Одесі.

"Ти вже потрапила в зону ризику. Це треба визнати! А тому, знаєш, Свєта, боятися більше не має сенсу.... Приїжджай до нас в Донецьк, ми зберемо на площі 100 тис. чоловік і разом заспіваємо наші улюблені пісні", - запропонував він.

Як повідомляли Патріоти України, в Одесі активісти зірвали концерт украіїнської співачки Світлани Лободи, яка після російської агресії проти України не припинила заробляти гроші в РФ.

Накивала п'ятами чи спіймали? У Росії зникла ексдружина затриманого за хабарі заступника Шойгу

середа, 24 квітень 2024, 18:43

Родичі ексдружини затриманого за хабарі заступника міністра оборони РФ Тимура Іванова - Світлани Захарової - не можуть зв'язатися з нею. Згідно з непідтвердженими даними, 50-річна жінка, відома також під прізвищами Маніович та Іванова, могла бути затри...

Через новий закон про мобілізацію? Українці почали масово дарувати авто - МВС розкрило статистику

середа, 24 квітень 2024, 18:22

У квітні в сервісних центрах МВС спостерігається значне збільшення кількості реєстраційних процедур. З початку місяця було оформлено 110 997 заяв за договорами купівлі-продажу. Також останнім часом значно збільшилась кількість перереєстрацій автотрансп...