Етнобанди у дії? В Одесі кавказька діаспора намагалася відбити у силовиків підозрюваного у замаху на громадського активіста

"Гості" з іншої держави, які давно сидять на дуже прибуткових і незавжди легальних потоках у головних морських воротах України, почуваються настільки впевнено, що кидають виклик навіть спецпризначенцям. Що ж тоді казати про просту місцеву поліцію.
На території Міської клінічної лікарні у Одесі сталися сутички. Фото: Радіо Свобода.

У Міській клінічній лікарні Одеси сталася бійка під час спроби поліції вивезти звідти одного з підозрюваних у нападі на місцевого активіста Олега Михайлика, в результаті чого постраждали кілька людей, повідомляють Патріоти України.

Як передає видання, правоохоронці хотіли доставити в ізолятор тимчасового утримання підозрюваного Торніке Герасіна, який є інвалідом першої групи і у якого, нібито, виявили зброю злочину. Під час спроби поліцейських винести підозрюваного з палати, за нього заступилися кілька десятків представників грузинської громади, які приїхали в лікарню в якості групи підтримки.

У той же час, на допомогу поліцейським прийшов спецназ КОРД, який «заспокоїв» агресивних чоловіків. На даний момент підозрюваний залишається в лікарні. За деякими даними "інваліда 1 групи" мали ще й коронувати за злодійськими звичаями.

Уточнюється, що в результаті бійки постраждали кілька людей, в тому числі і заступник голови ГУНП в Одеській області Дмитро Аверченко. У той же час серйозних травм не отримав ніхто. В результаті інциденту затримали близько десяти чоловік.

У Краснодарі фекалії затопили вулицю "Руская". Місцева влада виправдовується - "проста дєньгі кончілісь"

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:05

Хоча Москва з 2022 року засекретила більшість статистичних даних не лише щодо втрат на фронті але і стану російської економіки та перерозподілу бюджетів, ознаки загального упадку відслідковуються за різними проявами. Як то здороження продуктів харчуван...

Чоловік відмовився від повістки, бо "має трьох неофіційних дітей": Яке рішення ухвалив суд

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:44

У Львівській області до 3 років іспитового терміну засудили чоловіка, який категорично відмовився від мобілізації. Свої дій він пояснив тим, що хворий та "має трьох дітей, які офіційно на нього не зареєстровані". Про це йдеться у вироку Самбірського ра...