"Фаєр-шоу на кордоні із ПМР": На Одещині в прикордонному селі спалили поле з врожаєм (фото)

У злочині підозрюють місцевого кримінального авторитета.

Поле спалили на кордоні із ПМР. Фото: соцмережі.

Пожежа знову сталася у селі Градениці Біляївського району, яке знаходиться на кордоні з Придністров'ям. На Одещині у селі Граденці Біляївського району, яке знаходиться 150-ти метрах від кордону з Придністров'ям, невідомі спалили поле з урожаєм. Про це у Facebook повідомив активіст Олександр Жирносенко, передають Патріоти України.

"Судячи з усього версія з диверсією абсолютно розвалилася, так як вчора мені повідомили що після підпалу насосної станції почалися погрози і залякування персоналу на агропідприємстві, яке належить тому самому облдепутату Разумову, після чого з його підприємства звільнилося три агронома. А вчора почали підпалювати його поля з урожаєм", - повідомив Жирносенко.

Після того як новина про підпал насосної станції на кордоні з ПМР підхопило багато новинних ресурсів, правоохоронний контроль на даній території треба було б посилити. "Але місцевий кримінальний авторитет Ляма, якого прикриває московський патріархат, відчувши свою безкарність, продовжує влаштовувати фаєршоу на кордоні з ПМР", - додав активіст.

Тато чи мама? Вчені пояснили, від кого діти успадковують розумові здібності

четвер, 28 березень 2024, 18:30

Інтелект, як і інші здібності дитини визначається спадковими факторами та неспадковими факторами. Як стверджують вчені інтелект - це лише на 40–60% спадковість, решта залежить від впливу середовища. Науковців давно цікавило питання, хто в цих відсотках...

Шокуючий інцидент: На Кіровоградщині чоловік відібрав зброю у поліцейського та вистрілив собі у голову

четвер, 28 березень 2024, 17:23

У місті Світловодськ Кіровоградської області чоловік скоїв самогубство, відібравши зброю у поліцейського. Пpо це "Суспільне" повідомила речниця територіального управління Державного бюро розслідувань у місті Миколаїв Ольга Проценко, передають Патріоти...