"Где это видано, у них война, а их дети в садике гречку с котлетой едят": Росіянка поскаржилася на українців, що з'їли всі російські продукти (відео)

"Наші діти в дитсадках гречки не бачать, бо ми все Україні віддаємо", - переконує росіянка.

Українські діти в дитсадку їдять "російські" котлети. Фото: 3oko.net.

Користувачі соціальних мереж в мережі пригадали відео, на якому мешканка Росії скаржилася на те, що маленькі українці в дитсадках їдять гречку з котлетою, а російські діти навіть не знають, що таке гречка. Сюжет, про який йдеться, був відзнятий журналістами телеканалу "Дождь" два роки тому, передають Патріоти України з посиланням на Styler.

"Ось тут новини показували. Де це бачено, у них війна пройшла, у них діти в дитячому саду їдять гречку і ось таку велику котлету. А у нас, що таке гречка, діти в садочку навіть не знають. Немає толком їжі, тому що вона дорога, тому що ми все своє Україні віддаємо", - каже героїня відео.

"Найстрашніше те, що вона твердо переконана, що це від них гречку і котлету відбирають і дають нашим дітям. Вона ж на початку говорить "ми їм допомагаємо, а в збиток ж нам йде". Це у них гречки немає, тому що вони, виявляється, нас "годують", - прокоментував відео один з користувачів.


"Який феєричний дурдом в головах! Виявляється, вони нам гречку віддають!" - написав ще один юзер.

Українцям не платитимуть "другу пенсію" - у Раді провалили законопроєкт

четвер, 25 квітень 2024, 18:54

Народні депутати провалили у першому читанні законопроєкт про т. зв. другу пенсію - накопичувальне пенсійне забезпечення. Документ не набрав необхідної кількості голосів - за нього проголосували лише 214 нардепів. Про це повідомив перший заступник голо...

Не готові воювати: Соціологи з'ясували, в якому регіоні України найбільш поширене прагнення уникнути мобілізації

четвер, 25 квітень 2024, 18:30

Прагнення уникнути мобілізації найбільш поширене на сході. Загалом в Україні готовність до мобілізації перебуває на посередньому рівні. Такі даніоприлюднив фонд "Демократичні ініціативи" імені Ілька Кучеріва, передають Патріоти України. "Визначаючи реа...