"Геніальний" план: Аксьонов вирішив напувати кримчан непридатною для цього водою

Ставленик Кремля планує наповнити Північно-Кримський канал водою з озер Донузлав і Сасик-Сиваш.

Північно-Кримський канал. Фото:ua.krymr.comГлава окупаційної влади Криму Сергій Аксьонов розпорядився розглянути можливість наповнити Північно-Кримський канал водою з озер Донузлав і Сасик-Сиваш, яка непридатна для пиття та використання в поливі сільськогосподарських земель. Про це повідомляє Крим.Реалії з посиланням на інформацію "Державного комітету по водному господарству і меліорації" тимчасово окупованого півострова, передають Патріоти України.

"Хімічний аналіз взятих проб води в озерах Донузлав і Сасик-Сиваш показав їх підвищену мінералізацію. Зрошувальна вода даної якості справляє негативний вплив на родючість грунтів, врожайність і якість сільськогосподарської продукції. Для можливого використання води з даних озер для питних і сільськогосподарських потреб необхідне проведення додаткових заходів щодо зміни її якості ", - йдеться в повідомленні.

У "відомстві" також відзначили, що на півострові триває пошук альтернативних джерел прісної води, у зв'язку з ситуацією, що склалася з водозабезпечення Криму через припинення подачі дніпровської води українською стороною по Північно-Кримському каналу в квітні 2014 року.

На щастя, патрульні були поруч: У Києві жінка намагалася стрибнути з Володимирського пішохідного мосту (відео)

четвер, 2 травень 2024, 21:31

У Києві патруль "Муніципальної охорони" попередив спробу самогубства киянки. Про це інформує КМДА, передають Патріоти України. Подія сталася близько 4-ї години ранку в парку "Володимирська гірка". Працівники "Муніципальної охорони" отримали повідомленн...

Російський боксер зізнався, чи спілкується з Василем Ломаченком

четвер, 2 травень 2024, 20:55

Російський колишній чемпіон світу Сергій Ковальов розповів, коли востаннє контактував з Василем Ломаченком. За словами росіянина, він заходив у роздягальну до українця перед його поєдинком проти Девіна Хейні, щоб підтримати його. Після цього у них не б...