Гідно поваги: Кріштіану Роналду пожертвував €3 млн сім'ям загиблих бразильських футболістів

Португалець висловив співчуття сім'ям загиблих в авіакатастрофі спортсменів "Шапакоенсе".

Кріштіану Роналду. Фото: TAG Heuer.

Лідер "Реала" і збірної Португалії Кріштіану Роналду відгукнувся на трагедію, яка трапилася з гравцями бразильського клубу "Шапекоенсе". Він пожертвував сім'ям загиблих в авіакатастрофі €3 мільйони. Про те, що Роналду зробив велике пожертвування родичам загиблих футболістів, повідомив портал Talkingbaws, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Однак, як відзначають їхні колеги з Australian Network News, сам спортсмен не робив ніяких публічних заяв з цього приводу. Представники Роналду також не коментують повідомлення про пожертвування португальця.

Роналду висловив свої співчуття футболістам на своїй сторінці в Facebook. "Я шокований трагедією, що сталася з "Шапекоенсе". Я глибоко співчуваю членам сімей та друзям всіх жертв цієї катастрофи", - написав Роналду.

Нагадаємо, 29 листопада за київським часом літак, на борту якого була делегація "Шапекоенсе", розбився біля міста Медельїн. Екіпаж борту повідомив диспетчерам аеропорту про брак палива.

Рейс отримав пріоритет при аварійній посадці, але не зміг приземлитися. На борту перебувала 81 людина: 72 пасажири і 9 членів екіпажу. Загинули 75 осіб.

Справа з запашком: У Польщі на смітник викинули 16 000 злотих. Внаслідок карколомної операції поліція повернула гроші власнику

п’ятниця, 3 травень 2024, 9:23

У Польщі працівники ресторану випадково викинули на смітник 16 тисяч злотих. Щоб розшукати гроші, вони звернулися до поліції. Про це пише видання onet.pl. У Раві Мазовецькій, що в Польщі, працівники ресторану під час прибирання випадково викинули на см...

Не все так однозначно? Чи може Польща депортувати українських чоловіків

п’ятниця, 3 травень 2024, 8:58

Поляки можуть повернути до України військовозобов'язаних чоловіків? З новою важливою заявою вийшов міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш, який раніше висловлювався за повернення чоловіків на Батьківщину. Водночас Варшава подовжила тимчасовий з...