Гламурна екс-"ВІА Гра" подалася на Ростов

"Гібриди" на перепочинку зможуть удосталь насолодитися "творчістю" та формами секс-діви. Принаймні ті, що провадять своє дозвілля по кабаках адміністративного центру Південного федерального округу.

Анна Седокова. Фото:ivona.bigmir.netКолишня учасниця гурту "ВІА Гра" пакує валізи у Ростов. Про це пише paparazzi.ru, передають Патріоти України.

Як відомо, третю дитину - сина Анна Седокова народила 8 квітня, але вже готова до великих трансатлантичних перельотів.

Співачка в черговий раз зробила фото з дитячою коляскою, але поки її малюка так ніхто і не бачив. Як втім, ніхто не бачив батька цієї дитини і невідомо, приїжджав він до неї в Каліфорнію чи ні.

Однак зараз Аня сама летить в Росію, де планує в найближчі дні покінчити з декретною відпусткою і з головою зануритися в роботу, за якою дуже скучила. А перші концерти плануються в одному з ростовських ресторанів.

Що стосується дітей, то Седокова, знаючи, що без критики тут не обійдеться, відразу дала зрозуміти, щоб за них, а особливо за молодшого, не хвилювалися - у мами все схоплено.

Причини нещасного випадку поки невідомі: У Запорізькому цирку акробати зірвалися з п'ятиметрової висоти (відео)

субота, 27 квітень 2024, 22:51

У Запорізькому цирку стався нещасний випадок. Під час виступу акробати зірвалися із п'ятиметрової висоти. Відео опублікували місцеві пабліки, передають Патріоти України. Повідомляється, що в дівчини струс мозку, а хлопець зламав ногу. Наразі більше под...

Містяни були неабияк вражені: У центрі Ужгорода помітили косулю (відео)

субота, 27 квітень 2024, 22:14

У центрі Ужгорода помітили косулю. Дика тварина неабияк здивувала містян. Про цю подію повідомив журналіст Віталій Глагола та оприлюднив відео, передають Патріоти України. "Косуля в центрі Ужгорода! Тварину помітили біля пішоходного мосту о 10 годині р...