Гріхи замолювати: Харківський антимайданівець з СІЗО піде в монастир

Спартак Головачов, який вийшов під заставу, написав, що потребує "зміцнити духовні сили, попрацювати на славу Господа".

Спартак Головачов. Фото:misto.kh.ua

Активіст харківського Антимайдану Спартак Головачов, обвинувачений у захопленні будівлі Харківської облдержадміністрації в 2014 році, вийшов із СІЗО. Сам Головачов заявив про намір піти у монастир і стати послушником. Про це він написав у своєму Facebook, зазначають Патріоти України.

"Я сьогодні вийшов з в’язниці під заставу. Виїжджаю в монастир послушником – зміцнити духовні сили, попрацюю на славу Господа", – написав Головачов. За інформацією його адвоката, Київський районний суд Харкова змінив запобіжний захід і призначив заставу в сумі близько 200 тисяч гривень, яку й було внесено.

Як відомо, Спартака Головачова звинувачують у захопленні будівлі Харківської облдержадміністрації в 2014 році. За рішенням суду його помістили до харківського СІЗО, де він просидів більше двох із половиною років.

Страсна субота - наймістичніший день Великого посту: Що не можна робити в цей день

субота, 4 травень 2024, 5:00

У Вдень у Велику суботу в Храмі Гробу Господнього в Єрусалимі щороку очікують на сходження Благодатного Вогню, частки котрого.у наші часи швидко розповсюджуються православним світом. За день до Великодня християни східного обряду зустрінуть Велику, або...

Відомий спортсмен, а нині боєць спецпідрозділу СБУ Стаховський назвав головну перевагу росіян і що цьому протиставити

субота, 4 травень 2024, 4:15

Легенда тенісу в Україні Сергій Стаховський служить у лавах СБУ з 2023 року. Бувши на різних ділянках фронту та аналізуючи ситуацію, він сказав, у чому Росія переважає Україну. Про це він розповів в інтерв'ю "РБК-Україна", передають Патріоти України. З...