І тут почувся голос "русского мира": Охлобистін відповів на звинувачення СБУ

Охлобистін розповів про розміри "русского мира", який налічує, за його "найскромнішими розрахунками, понад сто мільйонів осіб і тисячі філій по всьому світу".

Іван Охлобистін. Фото: Новости Мира.

Служба безпеки України оформила офіційний статус "русского мира", після того як порушила кримінальну справу проти російського актора Івана Охлобистіна. Про це написав "Вконтакте" сам Охлобистін, повідомляють Патріоти України.

"Мабуть ніхто не зробив так багато для консолідації російського народу, як його навіжені "небрати". І якщо раніше "русский мир" належав до благородних ідей, то зараз київське СБУ документально оформило його офіційний статус", - написав актор.

"Чекаю реакції "Книги рекордів Гіннесса", адже виходить, що " русский мир" - найбільша терористична організація в світі, яка налічує, за найскромнішими розрахунками, понад сто мільйонів осіб і тисячі філій по всьому світу", - додав він.

Як повідомляли Патріоти України, СБУ 2 грудня відкрила кримінальне провадження проти Івана Охлобистіна за статтею за ч.1 ст.258-3 Кримінального кодексу України (створення терористичної групи чи терористичної організації).

Як пояснили в СБУ, російський актор публічно підтримав "ідею русского мира" і "діяльність терористичної структури "ДНР", агресію проти України з боку РФ і анексію АР Крим"і нещодавно отримав паспорт "ДНР".

Раніше Охлобистін на колінах написав заяву на ім'я ватажка терористів Олександра Захарченка з проханням надати йому "громадянство ДНР".

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...