"І в собак їм теж кидати смішно": Підлітки у Києві закидали петардами офісні приміщення

​Соцмережу обурив вчинок дітей.

Ілюстрація:NK-Online.tvУ Києві на Контрактовій площі два підлітки закидали петардами офіси. Про це повідомили на сторінці спільноти dtp.kiev.ua в Facebook, передають Патріоти України.

"Київ. Контрактова площа. Два малолітніх ідіота кидають петарди у відкриті вікна офісних приміщень, прямо людям на столи. Розповідати зі сльозами "оніжедєті" будете, коли петарда розірветься в блузці вашої дружини або дочки. Ось тоді і побачимо по вашій реакції, діти чи ... Як таких карати?" - сказано в повідомленні.

У мережі користувачі обурилися інцидентом. "Необхідно повністю заборонити продаж всіх подібних речей в країні. Прирівняти це до небезпечних речовин типу наркоти, через яку будуть такі проблеми, що не відмажешся", - відзначили до коментарях.

"Іноді вчасно отримана порція пі*дюлєй допомагає змінити вектор і швидкість розвитку", - додали в мережі. "Примотати скотчем до руки петарду і підпалити ... А потім будете думати, що з ними робити (ну, це на той випадок, якщо вони ще захочуть таке вичудити)", - пишуть користувачі. "Все виховання йде з сім'ї ... Спочатку петарди в тварин кидають, а потім в людей ..." - зазначили в мережі.

"А у нас вилупки так на дитячому майданчику відриваються. Заіржали-кинули-втекли-продовжують іржати. Завжди думка взяти свою дитину в оберемок, наздогнати, і вбити по саму горлянку всі ці петарди цим виродкам! І так, в собак їм теж смішно кидати петарди", - розповіли користувачі.

Військкомат надіслав повістку журналісту, який помер у жовтні минулого року

субота, 20 квітень 2024, 15:05

Оболонський районний територіальний центр комплектації та соціальної підтримки (ТЦК) Києва надіслав повістку на адресу спортивного журналіста Артема Франкова, який помер у жовтні минулого року. Про це повідомляє Telegram-канал Artем Frankov official, п...

У Львові 50-річний чоловік безжально вбив рідну матір

субота, 20 квітень 2024, 14:19

У Львові 50-річний чоловік вбив власну матір. Тепер йому загрожує до десяти років тюрми. Про це повідомили у поліції Львівської області, передають Патріоти України. Повідомлення про тіло жінки без ознак життя у квартирі одного з будинків на вулиці Горо...