"Я хочу выпить за всех вас!": У Київському СІЗО влаштували банкет до дня народження кримінального авторитета (відео)

У кадр також потрапив момент, як так званий "смотрящий" за Київським СІЗО вітає "авторитетного" іменинника.

Київський СІЗО. Ілюстрація:ТСН

У мережі з'явилося відео святкового застілля в Київському слідчому ізоляторі з нагоди дня народження одного з кримінальних авторитетів. Відповідний ролик опубліковано на YouTube-каналі EuroMaydan, передають Патріоти України.

У кадр також потрапив момент, як так званий "смотрящий" за Київським СІЗО, Алік Хусанулін вітає авторитетного іменинника. "Давай, брат! З днем народження! .. Свободи нам, здоров'я", - сказав він на камеру.

Алік Хусанулін

В описі до ролика сказано, що "колишній керівник СІЗО підтвердив: "святкують в прогулянковому блоці біля корпусу "Катька"".

Слід зазначити, що на відео є титри "СІЗО в Грузії".

"На напис на відео не дивіться, це Київське СІЗО. Подивіться на виробників напоїв на столі. Святкує грузинський авторитет, тому покликав співвітчизників і старших по СІЗО", - пояснюється в тексті.

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...

З погляду зрозуміло, що він думає про тих нелюдів: Песик дивом вижив після удару по Дергачах під Харковом (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:52

“Після сьогоднішнього російського “прильоту” по місту Дергачі дивом вижив пес Річард. Авіабомба влучила зовсім поруч. Тваринка не хотіла ні їсти, ні пити. З одного його погляду стане зрозуміло, що він думає про тих нелюдів”, – написав Василенко. В очах...