Як минула ніч на Майдані: Мельниченко запевняє про успішний запуск нового протестного руху, напад на 17-й канал (відео)

Протягом ночі на Майдані чергувало більше двохсот чоловік.

Скрін відео

Голова правління "Коаліції учасників Помаранчевої революції" (КУПР) Сергій Мельниченко показав нічну акцію на Майдані Незалежності в Києві. Відповідне відео Мельниченко опублікував на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"Майже половина п'ятої ранку, а навколо Стелли на Майдані Незалежності та в наметах більше двохсот чоловік. Пам'ятаю першу ніч початку Євромайдану, тоді в цей час людей на Майдані було вдвічі менше. Однак, які перспективи цього Майдану я б на місці нинішньої влади реально задумався", - прокоментував Мельниченко відео.

Також у ніч на 21 лютого на Майдані Незалежності в Києві бійці батальйону "Айдар" затримали журналістів 17 каналу, назвавши їх диверсантами і звинувативши в роботі на проросійських сепаратистів. Відео інциденту було опубліковано на YouTube.

"Вночі з 20 на 21 лютого громадянин Золотухін з групою осіб силоміць заштовхали журналістів в мікроавтобус, після чого за знімальну групу заступилися активісти нинішнього Майдану", - наголошується в коментарі до відео.

"Все звільнені. Але відео ... жесть. В офісі хтось і поліція. Ми вирішили їхати туди тільки вранці", - пише журналіст Жан Новосельцев на своїй сторінці в Facebook.

"На 17 каналі відбувається вилучення серверів. Андрій Павловський разом з оператором не на зв'язку. На Майдані була спроба його викрасти людьми, які представилися бійцями ПС. Жану Новосельцеву на телефон приходять погрози прямо зараз. Все це відбувається при мовчанні демократичної преси.

Я добре пам'ятаю події Майдану і скільком нинішнім активістам, чиновникам і журналістам ми допомагали і підтримували незалежно від їх політичних поглядів в будь-якій критичній ситуації. Пам'ятаю тих, хто ховався у мене. Деяким без перебільшення врятували життя.

І ніколи цим не хизувалися. Щурі, всіх вас пам'ятаємо. Я в Києві . Буду поруч зі своїми друзями. Дякуємо тим, хто підтримає і підтримує. Бог простить усіх інших", - написав співробітник 17 каналу Дмитро Філімонов у своєму Facebook.

"Ми повинні співпрацювати": Влада Литви підтримала ідею повернення в Україну чоловіків призовного віку

вівторок, 30 квітень 2024, 9:55

Президент Литви Гітанас Науседа та прем’єр-міністр Інгріда Шимоніте підтримали ідею повернення в Україну чоловіків призовного віку, які проживають за кордоном, передають Патріоти України. На думку Науседи під час дискусії на радіо LRT, Україна повинна...

Все для фронту, все для перемоги: Український виробник пластикової тари залучив ветеранів авіабудування та організував виготовлення далекобійних БПЛА

вівторок, 30 квітень 2024, 9:05

В ангарі на заході України кілька десятків робітників збирають безпілотники, які використовують для нанесення ударів в далекому тилу Росії, оповідає Своїм читачам The Wall Street Journal . Власник заводу з виготовлення дронів попросив не розголошувати...