Як сепаратисти з Донбасу активно "Миротворцю" допомагають (фото)

Нова ініціатива "ДНР" дуже сподобалася "Миротворцю", бо полегшує його роботу

Фото: скрін "Вконтакте"

Макіївське відділення "Молодої республіки" закликає усіх, хто має "паспорт "ДНР", фотографуватись та викладати свої фото з паспортом у соцмережі. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на "Вконтакте".

Під хештегом "ЯгражданинДНР" сепаратисти мають оприлюднювати свої світлини, щоб "показати усьому світу, як їх багато".

"У центрі Миротворець підтриму.ть ініціативу Макіївського ГО "Молода республіка" терористичної організації "ДНР". А також переконливо просять підписувати зроблені фотографії із зазначенням ПІБ, дати народження та міста проживання. Заздалегідь вдячні", - прокоментували ініціативу у "Миротворці".

Пам'ятник вже виготовлено: Одеса відмовила у встановленні погруддя Герою, який підірвав разом із собою Генічеський міст на початку повномасштабного вторгнення (фото)

неділя, 28 квітень 2024, 15:18

Історико-топонімічна комісія при виконавчому комітеті Одеської міської ради відмовила у встановленні погруддя Віталія Скакуна, який на початку повномасштабного вторгнення підірвав разом із собою Генічеський міст, щоб зупинити ворога. Про це повідомив г...

В Україні заблокували понад 2500 сайтів з азартними іграми

неділя, 28 квітень 2024, 14:18

В Україні заблокували понад 2500 сайтів з азартними іграми, які забезпечували діяльність проведення азартних ігор та на яких розміщувались ресурси онлайн казино без відповідної ліцензії. Про це повідомляє Офіс генерального прокурора, передають Патріоти...